BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Svenska Översättningstjänster

US Flag

BlueGlobe International erbjuder tjänster utförda av kvalificerade svenska översättare

Våra svenska proffessionella översättare tillhandahåller översättningstjänster med en untmärkt kännedom om källspråk, målspråk och de har en mycket djup områdeskunskap. BlueGlobe skriver endast avtal med kvalificerade; erfarna svenska översättare och kan därför översätta ditt projekt oavsett storlek, internetsidor och e-post inkluderat, … till och med en tatuering! Vi kan översätta projekt inom en mängd olika ämnesområden så som juridik, ekonomi, medicin, teknik, marknadföring mm. Vi är ytterst noga med att undvika felöversättningar. BlueBlobe kan försäkra kunden att allt material som överlämnas kommer översättas av en svensktalande översättare med svenska som modersmål. Vi begär att översättaren som tilldelas projektet ska ha beprövad erfarenhet och specifik sakkunskap inom projektområdet. Utöver grunderna måste översättaren också förstå de special formuleringar i språket som kan krävas för att uppnå ett perfekt resultat.

Contact Us Är DU den vi söker?

Har du en arbetsbakgrund eller utbildning som innefattar språktjänster? Fyll gärna i din internetansökan här! Det är gratis, enkelt och tar endast 5-7 minuter.

Contact Us Professionell Korrekturläsning

Är du en kvalificerad och erfaren korrekturläsare? Utbildad eller erfaren inom ett specifikt område? Anslut dig till vårt team av språkbegåvningar!

Contact Us Expertis

På BlueGlobe International, är endast det bästa bra nog. Hög kvalité är vår enda standard. Vår synnerligen breda expertis gör att vi har många återkommande kunder.

Contact Us Kontakta oss

Vi är anlitade av företag över hela världen -
… och snart er också

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Rörlig:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Översättningstjänster - in 100tals of de större världsspråken

Arabiska Hibreiska
Kinesiska Italienska
Holländska Japanska
Engelska Latin
Franska Portugisiska
Tyska Ryska
Grekiska Spanska
Alla språk

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Varför anlita BlueGlobe International?

För vi är stolta över vårt arbete och bryr oss om resultatet! Vi är en internationell marknadsledare inom språktjänster ( översättning, tolkning, copywriting, lokalisering mm,) och vi kan erbjuda tjänster i världsklass på global nivå för både privatpersoner och företag. För att leverera 100% korrekta översättningar till våra kunder, har vi en rad kvalitetskontroller för varje del i översättningsprocessen. Din trygghet är viktig för BlueGlobal och vi kan försäkra dig om att vi gör vårt yttersta för att ge dig topp-kvalitet.

 • 100tals of de större världsspråken
 • Vi täcker ämnesområden som kräver specialisering
 • Vi har konkurrenskraftiga priser
 • Tjänster med kvalité
 • Tillmötesgående kundtjänst av mycket hög prestanda
 • Vi är det snabbast växande översättarföretaget i världen
 • 100-tals beprövade och modersmålstalande språkbegåvningar
 • Vi samarbetar från början till slut
 • Tillgängligheten är 24timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Vi har 10 kontroller för kvalitetsförsäkran

Vi utför följande kontroller. Med steg-för-steg- programmet som kvalitetsförsäkran kan vi garantera absolut högsta kvalitén på samtliga svenska översättningsprojekt:

 1. Varje enskilt svenskt översättningsprojekt kommer att analyseras av en erfaren projektledare
 2. En detaljerad plan kommer också att utarbetas av projektledaren
 3. Översättningsprojektet kommer sedan att tilldelas en professionell översättare
 4. samt att en terminologibas kommer skapas om är avsedd uteslutande för det enskilda projektet
 5. Ett CAT- program kommer programmeras för projektet
 6. Projektet kommer att översättas till svenska
 7. En översättningsredigerare finns alltid på plats för försäkran om kvalitén
 8. Översättningen kommer att placeras i den begärda formen (DTP)
 9. Hela översättningen kommer att korrekturläsas en andra gång av en modersmålstalande svensk redigerare
 10. Avslutningsvis gör översättaren en sista kontroll av projektet och till sist gör också projektledaren en översyn av det avslutade projektet

Vårt globala nätverk av kvalificerade, kunniga och professionella översättare ger BlueGlobe International förmågan att kunna försäkra en snabb återlämning även av de större projekten och de som har en kort tidsfrist. Oavsett vilket språkpar det är som krävs (svenska till engelska (USA), engelska (USA) till svenska), eller vilken annan språkkombination som erfterfrågas (indonseiska-franska, bulgariska- spanska, mm.) precisionen och kvalitén på ditt översättningsprojekt kan alltid garanteras på BlueGlobe International.

Priser för Översättningar – På Svenska

Ett antal faktorer (text vocabulär, begärda tidsfrister, projektets antal ord, dokumentets format, mm.) påverkar priset på ett översättningsprojekt. För en utförlig offert, klicka på "Begär Offert" och fyll sedan i internetansökan. Dokumentfilerna kan skickas via e-post samtidigt och all nödvändig information kan tillföras för att ge en utförlig offert, helt utan dolda kostnader. BlueGlobe International är alltid tillgängligt för att hjälpa våra kunder, 24 timmar dagligen, 7 dagar i veckan! Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att hjälpa dig med ditt projekt.

Telefonoperatör:
Engelska
+1.541.330.0450 (USA)

Vår E-postsupport (24/7) finns tillgängligt på:
Engelska - Ryska - Spanska - Kinesiska - Franska - Japanska
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Sekretess & Tjänster

Kundens sekretess är A och O för BlueGlobe International. Vi försäkrar att alla dokument, projekt, e-postbrev, brev,dokumentation mm. kommer att sparas i enlighet med våra strikta sektretessbestämmelser. BlueGlobe Internationals gemensamma mål är att göra varje enskild kund mer än nöjd och helt trygg med vår service och våra tjänster, vänligen besök internetsidan och se våra Sektretessbestämmelser. Sidan är till för att informera kunden samt blivande kunder om hur vi hanterar överlämnad information, hur vi sparar den, hur den är skyddad, och de val kunden kan göra angående hur informationen används. Vänligen ladda ner våra Sekretessbestämmelser och läs igenom för att helt förstå vårt engagemang för de tjänster vi utför och den sekretess som vidtas. Vi uppskattar självklart dina åsikter och din medverkan! Genom att bibehålla en hög nivå av integritet och ett odelat engagemang för våra tjänster och vår service har BlueGobal International stolt byggt en kundkrets som litar på och känner sig trygga med vår exceptionella nogrannhet i hanteringen av deras projekt och personliga information. Våra återkommande kunder är vår största tillgång.

Sidan är översatt av Maria Agurén

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)