BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Prevodilačke usluge za srpski jezik (latinica)

Serbian-Latin

BlueGlobe International - nudimo usluge kvalifikovanih prevodilaca za srpski jezik

Naši profesionalni srpski prevodioci pružaju usluge prevođenja sa temeljnim znanjem maternjeg jezika, jezika na koji se prevodi i predmetne materije. Angažmanom visokokvalifikovanih, iskusnih prevodilaca za srpski jezik, BlueGlobe je u stanju da prevede projekat bilo koje vrste ili veličine, uključujući i: veb-stranice, e-poštu, pisma, časopise, pravne dokumente, medicinske časopise, tehničke priručnike, knjige, recepte, jelovnike, itd… čak i tetovaže! Prema tome, sposobni smo da prevodimo projekte iz mnogih oblasti kao što su: pravo, finansije, medicina, tehnika, marketing itd… BlueGlobe strogo vodi računa o tome da prevod ne sadrži greške i zato klijentima može da garantuje da će ceo materijal prevesti isključivo prevodioci kojima je srpski maternji jezik. Prevodilac kojem projekat bude dodeljen mora imati dokaz da ima iskustva i da je stručan za traženu oblast. Pored osnovnog znanja, prevodioci takođe moraju biti sposobni da prepoznaju skrivene “jezičke trikove” koji su potrebni da bi prevod bio savršen.

Contact Us Tražite posao?

Da li ste talentovani prevodilac nadaren za pružanje jezičkih usluga? Ako jeste, pozivamo Vas da popunite onlajn formular za prijavu na ovoj strani! Besplatno je, jednostavno i oduzeće vam svega 5-7 minuta.

Contact Us Stručna korektura!

Da li ste stručan i iskusan korektor? Imate obrazovanje i iskustvo određenog profila? Pridružite se našem timu izvornih govornika koji uživaju u svom zanimljivom poslu!

Contact Us Стручност

Za BlueGlobe International drugorazredan prevod nije prihvatljiv. Visok kvalitet je naš opšti standard. Naši klijenti nam se uvek vraćaju zbog našeg širokog opsega stručnosti.

 
Contact Us Kontaktirajte nas

Pridobili smo poverenje kompanije iz svih delova sveta -
… uskoro ćemo pridobiti i Vaše poverenje.

Telephone:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobile:
+1.541.213.8526
+ 55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

 

Prevodilačke usluge -
... Na preko 100 jezika

arapski jevrejski
kineski italijanski
holandski japanski
engleski latinski
francuski portugalski
nemački ruski
grčki španski
Svi jezici

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Zašto BlueGlobe International?

Zato što smo izuzetno ponosni na svoj rad i zato što nam je stalo do dobrih rezultata! Budući da smo lider na međunarodnom tržištu jezičkih usluga (prevođenje, simultano prevođenje, kopirajting, lokalizacija itd) sposobni smo da usluge nudimo na globalnom nivou, kako pojedincima tako i kompanijama. Vođeni željom da svojim klijentima dostavimo 100% tačan prevod, u svakoj fazi prevođenja vršimo višestruke sistematske provere kvaliteta. Vaš miran san je naročito važan za BlueGlobe i zato Vam garantujemo da ćete dobiti kvalitet koji zaslužujete i koji očekujete.

 • Preko 100 svetskih jezika
 • Sve oblasti
 • Najkonkurentnije cene
 • Kvalitetna usluga
 • Najveća moguća briga za klijente
 • Najbrže rastuća prevodilačka kompanija na svetu
 • Na stotine pružalaca jezičkih usluga
 • Timski koncept od početka do kraja
 • Dostupnost 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

Naš program garancije kvaliteta u 10 koraka

To što primenjujemo program za garanciju kvaliteta, koji se sastoji iz više koraka, garantuje da će svaki srpski (latinični) prevod biti vrhunskog kvaliteta.

 1. Svaki srpski (latinični) prevodilački projekat analiziraće stručni projekt menadžer.
 2. Projekt menadžer će osmisliti detaljan plan za prevođenje projekta.
 3. Prevodilački projekat će biti dodeljen stručnom prevodiocu.
 4. Za svaki projekat biće napravljena terminološka baza podataka.
 5. Za svaki projekat biće programirana CAT-alatka.
 6. Projekat će biti preveden na srpski jezik - latinično pismo.
 7. Uvek ćemo primenjivati naš program za garanciju kvaliteta.
 8. Prevod će biti urađen u traženom formatu (DTP).
 9. Drugu proveru celokupnog prevoda uradiće korektor kome je srpski maternji jezik.
 10. Zatim sledi završna provera koju vrše prevodilac i projekt menadžera, nakon čega se prevod dostavlja klijentu.

Naša globalna mreža iskusnih, kvalifikovanih i stručnih prevodilaca garantuje da je Blueglobe sposoban da se uhvati u koštac čak i sa najvećim projektima sa tesnim vremenskim rokovima. Bez obzira na to koji je izvorni, a koji ciljni jezik (srpski /latinica – engleski /američki, engleski /američki – srpski /latinica), ili je možda reč o bilo kojoj drugoj kombinaciji jezika (mađarski – ukrajinski, hebrejski – grčki, itd), BlueGlobe može garantovati da će Vaši prevodilački projekti biti urađeni tačno i kvalitetno.

Cenovnik prevoda – srpski jezik (latinica)

Na cenu prevodilačkog projekta utiču brojni faktori (specifičnost teksta, traženi rok, broj reči, format dokumenta, itd). Ako želite tačan predračun, jednostavno kliknite na „Zatražite predračun” i ispunite onlajn formular za prijavu. Predmetni dokument možete poslati i e-poštom uz prateću dokumentaciju i informacije koje su neophodne za tačan predračun, bez sakrivenih dodatnih troškova.

BlueGlobe International uvek je na raspolaganju svojim klijentima, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji! Naše ljubazno osoblje učiniće sve što je potrebno da bi vam pomoglo oko Vašeg projekta.

Telefonski operator za jezike:
engleski
+1.541.330.0450 (USA)

Našu službu za informacije putem e-pošte (24/7) možete da dobijete na:
engleskom – ruskom - španskom - kineski - francuski - japanski
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privatnost i usluge

Za BlueGlobe International privatnost klijenata je na prvom mestu. Možete biti sigurni da će svi dokumenti, projekti, e-pošta, pisma, dokumentacija, itd. biti čuvani u skladu s našim pravilima o privatnosti. Naš trajni cilj je da se svaki klijent oseća opušteno i da ima poverenja u naše usluge. Posetite našu veb-stranicu i pogledajte naš Pravilnik o privatnosti. Ova stranica će informisati korisnike o vrsti informacija koje sakupljamo, načinu na koji su one zaštićene, kao i o svim mogućnostima korišćenja informacija. Preuzmite naš Pravilnik o privatnosti da biste u potpunosti razumeli koliko smo posvećeni pružanju usluga i čuvanju privatnosti. Naravno, cenićemo Vaše mišljenje i Vaš doprinos! Održavajući visoki nivo integriteta i neuporedivu predanost pružanju usluga, mi u BlueGlobe-u smo ponosni jer smo uspeli da steknemo klijentelu koja ima neograničeno poverenje u našu kompaniju, posebno kada je reč o projektima i njihovim ličnim podacima. Naša najveća vrednost su upravo oni, klijenti koji se uvek vraćaju.

Korekturu uradio tim: Goran Erdei i Kornelija Mujkić

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)