BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Преводилачке услуге за српски језик (ћирилица)

Serbian-Cyrillic

BlueGlobe International - нудимо услуге квалификованих преводилаца за српски језик

Наши професионални српски преводиоци пружају услуге превођења са темељним знањем матерњег језика, језика на који се преводи и предметне материје. Ангажманом висококвалификованих, искусних преводилаца за српски језик, BlueGlobe је у стању да преведе пројекат било које врсте или величине, укључујући и: веб-стране, е-пошту, писма, часописе, правне документе, медицинске часописе, техничке приручнике, књиге, рецепте, јеловнике, итд ... чак и тетоваже!! Према томе, способни смо да преводимо пројекте из многих области као што су: право, финансије, медицина, техника, маркетинг, итд… BlueGlobe строго води рачуна о томе да превод не садржи грешке и зато клијентима може да гарантује да ће цео материјал превести искључиво преоводиоци којима је српски матерњи језик. Преводилац којем пројекат буде додељен, мора имати доказ да има искуства и да је стручан за тражену област. Поред основног знања, преводиоци такође морају бити способни да препознају скривене,"језичке трикове" који су потребни да би превод био савршен.

Contact Us Тражите посао?

Да ли сте талентовани преводилац надарен за пружање језичких услуга? Ако јесте, позивамо вас да попуните онлајн формулар за пријаву на овој страници! Бесплатно је, једноставно и одузеће Вам свега 5-7 минута.

Contact Us Стручна коректура!

Да ли сте стручан и искусан коректор? Имате образовање и искуство одређеног профила? Придружите се нашем тиму изворних говорника који уживају у свом занимљивом послу!

Contact Us Стручност

За BlueGlobe International, другоразредан превод није прихватљив.. Висок квалитет је наш општи стандард. Наши клијенти нам се увек враћају због нашег широког опсега стручности.

 
Contact Us Контактирајте нас

Придобили смо поверење компанија из свих делова света -
.. ускоро ћемо придобити и Ваше поверење.

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobilni telefon:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (SAD-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

 

Нудимо услуге превођења -
... на преко 100 језика

арапски јеврејски
кинески талијански
холандски јапански
енглески латински
француски португалски
њемачки Ruski
грчки шпански
Сви језици

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Зашто BlueGlobe International?

Зато што смо изузетно поносни на свој рад и зато што нам је стало до добих резултата! Будући да смо лидер на међународном тржишту језичких услуга (превођење, симултано превођење, копирајтинг, локализација, итд...), способни смо да услуге нудимо на глобалном нивоу, како појединцима тако и компанијама. Вођени жељом да својим клијентима доставимо 100% тачан превод, у свакој фази превођења вршимо вошеструке систематске провере квалитета. Ваш миран сан је нарочито важан за BlueGlobe и зато Вам гарантујемо да ћете добити квалитет који заслужујете и који очекујете.

 • Preko 100 svetskih jezika
 • Све области
 • Најконкурентније цене
 • Квалитета услуга
 • Највећа могућа брига за клијенте
 • Најбрже растућа преводилачка компанија на свету
 • На стотине пружалаца језичких услуга
 • Тимски концепт од почетка до краја
 • Доступност 24 часа дневно, 7 дана у недељи

Наш програм гаранције квалитета у 10 корака

То што примењујемо програм за гаранцију квалитета, који се састоји из више корака, гарантује да ће сваки српски (ћирилични) превод бити врхунског квалитета.

 1. Сваки српски (ћирилични) преводилачки пројекат анализираће стручни пројект менаџер.
 2. Пројект менаџер ће осмислити детаљан план за превођење пројекта
 3. Преводилачки пројекат ће бити додељен стручном преводиоцу
 4. За сваки пројекат биће направљена терминолошка база података
 5. За сваки пројекат биће програмирана CAT - алатка
 6. Пројекат ће бити преведен на српски језик – ћирилично писмо
 7. Увек ћемо примењивати наш програм за гаранцију квалитета
 8. Превод ће бити урађен у траженом формату (DTP)
 9. Другу проверу целокупног превода урадиће коректор коме је српски матерњи језик
 10. Затим следи завршна провера коју врше преводилац и пројект менаџер, након чега се превод доставља клијенту

Наш глобална мрежа искусних, квалификованих и стручних преводилаца, гарантује да је BlueGlobe способан да се ухвати у коштац чак и са највећим пројектима са тесним временским роковима. Без обзира на то који је изворни а који циљни језик (српски /ћирилица – енглески/амерички, енглески/амерички – српски/ћирилица) или је реч о било којој другој комбинацији језика (мађарски – украјински, јеврејски - грчки, итд..) BlueGlobe International може гарантовати да ће Ваши преводилачки пројекти бити урађени тачно и квалитетно.

Ценовник превода – српски језик (ћирилица)

На цену преводилачког пројекта утичу бројни фактори (специфичност текста, тражени рок, број речи, формат документа, итд...). Ако желите тачан предрачун, једноставно кликните на „Затражите предрачун” и испуните онлајн формулар за пријаву. Предметни документ можете послати и е-поштом уз пратећу документацију и информације који су неопходне за тачан предрачун, без сакривених, додатних трошкова.

BlueGlobe International је увек на располагању својим клијентима, 24 часа дневно, 7 дана у недељи! Наше љубазно особље учиниће све што је потребно да би Вам помогло око Вашег пројекта.

Телефонски оператор за језике:
енглески
+1.541.330.0450 (USA)

Нашу службу за информације путем е-поште можете да добијете на:
енглеском – руском - шпанском - кинески - француски - јапански
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Приватност и услуге

За BlueGlobe International приватност клијената је на првом месту. Можете бити сигурни да ће сви документи, пројекти, е-пошта, писма, документација, итд... бити чувани у складу са нашим правилима о приватности. Наш трајни циљ је да се сваки клијент осећа опуштено и да има поверења у наше услуге. Посетите нашу веб-страницу и погледајте наш Правилник о приватности. Ова страница ће информисати кориснике о врсти информација које сакупљамо, начину на који су оне заштићене, као и о свим могућностима коришћења информација. Преузмите наш Правилник о приватности да бисте у потпуности разумели колико смо посвећени пружању услуга и чувању приватности. Наравно ценићемо Ваше мишљење и Ваш допринос. Одржавајући високи ниво интегритета и неупоредиву преданост пружању услуга, ми у BlueGlobe-u смо поносни јер смо успели да стекнемо клијентелу која има неограничено поверење у нашу компанију, посебно кад је реч о пројектима и њиховим личним подацима. Наша највећа вредност су управо они, клијенти који се увек враћају.

Preveo: G.E.

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)