BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Norske oversettelsestjenester

US Flag

BlueGlobe International – tilbyr kvalifiserte norske oversettere

Våre profesjonelle norske oversettere utfører oversettelsestjenester med en grundig kjennskap til kildespråket og det språket som det skal oversettes til. BlueGlobe benytter høyt kvalifiserte, erfarne norske oversettere som kan behandle enhver type prosjekt eller størrelse, bl.a: vebbsider, E-post, brev, ukeblader, juridiske dokumenter, medisinske journaler, bøker, oppskrifter, menyer osv., t.o.m. en tatovering! Vi kan derfor oversette prosjekter innen mangfoldige felter: juridisk, medisinsk, teknisk, markedsføring osv. Med ekstra omhyggelighet for å unngå feil oversettelser, forsikrer BlueGlobe sine klienter om at alt oversendt materiale kun blir oversatt av en språkkyndig som har norsk som morsmål. Denne oversetteren skal ha bevist sin erfaring og spesiell kunnskap innen klientens prosjektfelt. Rent bortsett fra det grunnleggende, skal oversetteren også ha forståelse for de underliggende “språktriks” som er nødvendige for å oppnå en perfekt oversettelse.

Contact Us På jakt etter en karriere?

Er du en begavet yrkesutøvende med talent for språktjenester? Hvis du er, inviterer vi deg til å fullføre vårt online søkeskjema på denne vebbsiden! Det er gratis, lettvint og tar bare 5-7 minutte r.

Contact Us Profesjonell korrekturlesing!

Er du kvalisert og erfaren som korrekturleser? Utdannet eller erfaren innen et spesielt felt? Bli med vår tropp av fagfolk som bruker sitt morsmål for interessant arbeide!

Contact Us Ekspertise

Hos BlueGlobe International er nestbeste ikke bra nok. Høy kvalitet er vår vanlige standard. Våre klienter kommer tilbake igjen og igjen p.g.a. vårt store ekspertiseutvalg.

Contact Us Ta kontakt med oss

Selskaper verden over har tillit til oss - og snart vil du også

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Bevegelig telefon:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Faks (USA-Arentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Oversettelsestjenester -
... i hundrevis av språk

Arabisk Hebraisk
Kinesisk Italiensk
Nederlandsk Japansk
Engelsk Latisk
Fransk Portugisisk
Tysk Russisk
Gresk Spansk
Alle Språk

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Hvorfor BlueGlobe International?

Fordi vi er stolte av arbeidet vårt og bryr oss om resultatene! Som en internasjonal markedsleder innen språktjenester (oversettere, tolker, tekstforfattere,lokalisasjonerere osv), kan vi tilby tjenester på global størrelse både til individer og firmaer. For å forsikre oss om at våre klienter mottar 100% korrekte oversettelser, foretas diverse kvalitetskontroller under flere faser av oversettelsen. Din sinnsro er viktig for oss hos BlueGlobe og vi forsikrer deg om at det ferdige produkt er av den kvalitet som er ventet.

 • Hundrevis av verdens største språk
 • Alle spesialfelt
 • De mest konkurransedyktige priser
 • valitets-service
 • Kundebehandling på høyeste nivå
 • Oversettelsesfirmaet med raskest vekst
 • Hundrevis av dokumenterte språk-spesialister
 • Lagkonsept fra begynnelse til slutt
 • Tilgjengelig 24 timer i døgnet uka gjennom

Vårt ti-skritts program for kvalitetsforsikring

Ved å følge vårt skritt-etter-skritt program for kvalitetsforsikring lover vi fremragende kvalitet på alle våre norske prosjekter:

 • Hver eneste norske oversettelse blir analysert av en kompetent prosjektleder
 • En detaljert oversettelsesplan blir utarbeidet av prosjektlederen
 • Oversettelsesprosjektet blir levert til en profesjonell oversetter
 • En terminology database blir spesielt utarbeidet for prosjektet
 • Et CAT-verktøy blir programmert for prosjektet
 • Prosjektet blir oversatt til norsk
 • Kvalitetskontrollen sjekker at alt er på plass
 • Oversettelsen blir satt i ønsket format
 • Hele oversettelsen blir korrekturlest for andre gang av en norsktalende
 • Endelig kontroll blir foretatt av oversetteren og prosjektlederen – Levering til kunden

Vårt globale nettverk av kvalifiserte, rutinerte og profesjonelle oversettere forsikrer om BlueGlobes evne til å tilby rask behandling av t.o.m. de største prosjekter med trange tidsfrister. Uansett kildespråk til oversettelsesspråk (norsk til engelsk (US), engelsk (US) til norsk eller enhver annen språkkombinasjon (spansk-fransk, thai-persisk osv), er presisjonen og kvaliteten av oversettelsesprosjektene garantert med BlueGlobe International.

Priser på oversettelser - norsk

Mange faktorer spiller inn på prisen på et prosjekt (spesifikk tekst, forlangt tidsramme, prosjektets antall ord, dokumentets format osv). For et nøyaktig tilbud, simpelthen klikk på ‘Request a Quote’ og fullfør skjemaet online. Emnets dokumentfil kan deretter sendes som E-post med all nødvendig informasjon og dokumentasjon for å kunne gi et nøyaktig tilbud uten noen ekstra gjemte kostnader.

BlueGlobe International er tilgjengelig for alle våre klienter 24 timer i døgnet, og 7 dager i uka! Våre hjelpsomme ansatte vil gjøre hva de kan for å gi assistanse med ditt prosjekt.

Språklig telefonoperatør:
Engelsk
+1.541.330.0450 (USA)

Vår E-post hjelpelinje (24/7) finnes på:
Engelsk - Russisk - Spansk - Kinesisk - Fransk - Japansk
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Personvern & Service

Våre klienters personvern er av enorm viktighet for BlueGlobe International. Vær forsikret om at alle dokumenter, prosjekter, E-postmeldinger, brev, dokumentasjon osv blir beholdt under strenge personvernsregler. Det er alltod vårt mål at hver av våre klienter føler seg trygge og komfortable med våre tjenester. Besøk vårt vebbsted for å gjennomgå vår personvernspolitikk. Denne siden gir klientene kjennskap til den informasjon vi innhenter og hvordan den er beskyttet, og klientenes valg når det gjelder hvordan denne informasjonen blir benyttet. Vi oppfordrer deg til å laste ned vår personvernserklæring for å fullt ut få forståelse for vår forpliktelse ang. våre tjenester og personvern. I tillegg mottar vi gjerne dine tilbakemeldinger og deltakelse! Ved å opprettholde en stor grad av integritet og total forpliktelse til service, er BlueGlobe International stolte av å ha bygget opp et klientell som har 100% tillit til å overlate sine prosjekter og personlig informasjon til oss. Ettersom de er returnerende kunder, er de våre største aktiva.

Oversatt av Anne Cathrine

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)