BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Serviciul de traduceri de limba moldovenească

US

BlueGlobe International – oferă traduceri efectuate de traducători calificaţi de limba moldovenească

Echipa noastră de traducători profesionişti vă oferă servicii de traducere, dispunând de cunoştinţe aprofundate despre limba sursă, despre limba ţintă şi despre tematica textului de tradus. Colaborând numai cu traducători vorbitori nativi de limba moldovenească foarte competenţi şi experimentaţi, BlueGlobe poate efectua traducerea de proiecte de orice tip şi dimensiuni, incluzând: pagini de internet, e-mailuri, scrisori, reviste, documente cu tematică juridică, rapoarte medicale, ghiduri tehnice de utilizare, cărţi, reţete, meniuri etc... chiar şi un tatuaj! Astfel, traducem proiecte dintr-o gama largă de domenii: juridic, financiar, medical, tehnic, lucrări cu tematică de marketing, etc. Lucrând cu cea mai mare atenţie pentru a evita traducerile greşite, BlueGlobe îşi asigură clienţii că toate materialele primite vor fi traduse numai de traducători vorbitori nativi de limba moldovenească. Traducătorul care va primi proiectul trebuie să aibă experienţă dovedită, precum şi cunoştinţe specifice în domeniul din care face parte proiectul clientului.

Contact Us Vă aflaţi în căutarea unei cariere?

Sunteţi un profesionist talentat care dispune de abilităţi în domeniul serviciilor lingvistice? În cazul în care răspunsul dvs. este afirmativ vă invităm să completaţi pe pagina noastră formularul de aplicare online! Este gratuit, uşor şi durează 5-7 minute.

Contact Us Corectură de text profesionistă!

Sunteţi un corector calificat şi experimentat? Aveţi studii sau sunteţi calificat într-un anumit domeniu? Alăturaţi-vă echipei noastre de vorbitori nativi, care se bucură de munca lor interesantă!

Contact Us Experienţă

La BlueGlobe International locul doi este inacceptabil. Lucrăm numai la standarde înalte. Clienţii noştri revin datorită vastei noastre experienţe.

 
Contact Us Contactaţi-ne

Companiile de pretutindeni au încredere în noi -
... şi dorim să câştigăm şi încrederea dvs

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobil:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

 

Oferim servicii de traducere -
... în 100 de limbi

Arabă Ebraică
Chineză Italiană
Olandeză Japoneză
Engleză Latină
Franceză Portugheză
Germană Rusă
Greaca Spaniolă
Toate limbile

Professional Translation Services Company

Request a Quote

De ce BlueGlobe International?

Deoarece suntem foarte mândri de munca noastră, iar rezultatele sunt importante! În calitatea noastră de lideri pe piaţa serviciilor lingvistice (traduceri, interpretariat, ”copywriting”, localizare, etc.), avem posibilitatea de a oferi servicii la nivel global, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. O serie de verificări calitative sunt efectuate în cadrul fiecărei etape a traducerii pentru a oferi clienţilor nostri traduceri realizate cu acurateţe maximă. Liniştea dvs. este importantă pentru BlueGlobe. Astfel, vă asigurăm că veţi beneficia de calitatea aşteptată şi meritată.

 • 100 de limbi principale din toată lumea
 • Toate specializările
 • Cele mai competitive preţuri
 • Servicii de calitate
 • Asistenţă clienţi de cea mai înaltă calitate
 • Firma de traduceri cu cea mai rapidă creştere pe plan mondial
 • 100 de furnizori testaţi de servicii lingvistice
 • Spirit de echipă de la preluare până la finalizare
 • Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Programul nostru de asigurare a calităţii în 10 paşi

Urmând programul nostru de asigurare a calităţii pas cu pas, obţinem o calitate ireproşabilă pentru toate proiectele de traducere în şi din limba moldovenească:

 1. Fiecare proiect de traducere în/din limba moldovenească va fi analizat de un manager de proiect competent
 2. Acesta va elabora un plan de traducere detaliat
 3. Proiectul de traducere va fi alocat unui traducător profesionist
 4. O bază de date terminologică va fi alocată proiectului
 5. Traducerea va fi efectuată cu ajutorul unui program de traducere
 6. Proiectul va fi tradus în limba moldovenească
 7. Verificarea calităţii este întotdeauna inclusă în proces
 8. Traducerea va fi transpusă în formatul solicitat (DTP)
 9. Traducerea va fi verificată a doua oară de către un vorbitor nativ
 10. Revizuirea finală va fi efectuată de traducător şi de managerul de proiect - predare către client

Reţeaua noastră globală de traducători competenţi, profesionişti şi cu abilităţi lingvistice asigură pentru BlueGlobe posibilitatea de a rezolva prompt chiar şi proiecte foarte mari cu termene de predare scurte. Indiferent de cerinţele referitoare la traducere (din moldovenească în engleză (SUA), engleză (SUA) – moldovenească), sau orice altă combinaţie de limbi (chineză-italiană, olandeză-japoneză etc.), acurateţea şi calitatea proiectului dvs. de traducere sunt garantate de BlueGlobe International.

Preţuri traduceri – limba moldovenească

Preţul unui proiect de traducere depinde de mai mulţi factori: specificul textului, termenul de predare solicitat, numărul de cuvinte, formatul documentului etc. Pentru a obţine o ofertă de preţ exactă vă rugăm apăsaţi pe Request Quote (Solicitaţi ofertă) şi completaţi formularul online. Fişierele cu documentele care trebuie traduse pot fi trimise prin e-mail furnizându-ne informaţiile şi documenţaţia necesare pentru a vă trimite o ofertă de preţ corectă, fără costuri adiţionale ascunse.

Noi, cei de la BlueGlobe International, suntem întotdeauna pregătiţi pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, 24 ore din 24, 7 zile din 7! Echipa noastră amabilă va depune toate eforturile pentru a vă oferi ajutorul necesar realizării proiectului dvs.

Asistenţă telefonică în următoarele limbi:
engleză
+1.541.330.0450 (USA)

Serviciul nostru de asistenţă prin e-mail (24/7) oferit în limbile:
engleză, rusă - spaniolă - Chineză - Franceză - Japoneză
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Confidenţialitate şi service

Păstrarea confidenţialităţii datelor clienţilor este de maximă importanţă pentru BlueGlobe International. Vă asigurăm că politica noastră de confidenţialitate absolută se referă la toate documentele, proiectele, e-mailurile, scrisorile, documentaţia dvs., etc. Scopul nostru permanent este ca fiecare client să se simtă confortabil şi încrezător în serviciile noastre. Vă invităm să vizitaţi pagina noastră de internet şi să citiţi secţiunea referitoare la politica noastră de confidenţialitate. Prin această secţiune dorim să-i informăm pe clienţii noştri în legătură cu tipurile de informaţii pe care le adunăm, modalitatea de protejare a acestor informaţii, posibilităţile prin care clienţii noştri beneficiază de oportunitatea de a alege modul de utilizare a acestora. Vă invităm să descărcaţi documentul referitor la politica de confidenţialitate (Privacy Policy) pentru a obţine o imagine completă despre angajamentul nostru referitor la serviciile şi la confidenţialitatea pe care le oferim. Desigur, apreciem sugestiile şi participarea dvs.! Prin păstrarea unui nivel înalt de integritate şi prin angajamentul inegalabil referitor la serviciile oferite, BlueGlobe International şi-a creat o reţea de clienţi care apelează cu încredere necondiţionată la serviciile noastre când vine vorba de proiecte şi de informaţii personale. Clienţii fideli reprezintă cel mai mare câştig pentru noi.

Traducere de Andreea Dobrescu

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)