BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Fordítási szolgáltatások magyar nyelvre

US Flag

A BlueGlobe International kiképzett magyar anyanyelvű fordítókkal várja Önt

Magyar anyanyelvű szakfordítóink feladataik végrehajtásakor alapos forrásnyelv-, célnyelv- és témaismereteikre támaszkodnak. Azáltal, hogy szakképzett és tapasztalt magyar fordítókat szerződtet, a BlueGlobe bármilyen típusú vagy méretű projekt fordításával megbirkózik, többek között: weboldalak, e-mailek, levelek, képeslapok, jogi iratok, orvosi jelentések, műszaki használati utasítások, könyvek, receptek, menük stb., sőt tetoválások lefordítását is biztosítjuk. Tehát, több témakörhöz tartozó szövegeket is fordítunk, többek között: jogi, pénzügyi, orvosi, műszaki és marketing stb. szövegek fordítását is elvégezzük. A legnagyobb elővigyázatossággal járunk el azért, hogy a BlueGlobe biztosíthassa ügyfeleit, hogy a benyújtott anyagok fordítását magyar anyanyelvű fordítók végzik. A projekt kivitelezésével foglalkozó fordítónak bizonyítania kell tapasztalatát és szakképzettségét azon a téren, melyhez az ügyfél projektje kapcsolódik. Mindezek mellett a fordítóknak bizonyítaniuk kell alaptudásukat és mindazon „nyelvi csapdák” ismeretét, melyek szükségesek a tökéletes fordításhoz.

Contact Us Pályaválasztás?

Ön egy tehetséges szakember, aki nyelvészeti adottságokkal rendel-kezik? Ha igen, kérjük, töltse ki az erre a weboldalra feltöltött online nyomtatványt! Mindez költségmen-tes, és kb. 5-7 percet igényel idejéből.

Contact Us Szaklektorálás!

Ön szakképzett és tapasztalt szaklektor? Esetleg, tanulmányo-kkal és kiképzéssel rendelkezik egy jellegzetes területen? Csatlakozzon magyar anyanyelvű csapatunkhoz, mely boldogan végzi érdekes tevékenységét!

Contact Us Szaktudás

A BlueGlobe International nem fogadja el a második helyezést. A nagyfokú minőség általános szabványunk. Gazdag szaktudásun-knak köszönjük, hogy ügyfeleink ismételten igénybe veszik szolgálatainkat.

Contact Us Kapcsolat

Több külföldi vállalat bizalmának örvendünk -
... és reméljük, hogy nemsokára az Ön bizalmát is elnyerjük

Telefonos:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobiltelefonos:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Telefax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Fordítási szolgáltatások -
... Több 100 nyelvre

Arab Héber
Kínai Olasz
Holland Japán
Angol Latin
Francia Portugál
Német Orosz
Görög Spanyol
Az összes nyelv

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Miért a BlueGlobe International?

Azért, mert büszkék vagyunk munkánkra és mert odafigyelünk eredményeinkre! Mint vezetői a nemzetközi piacnak a nyelvek terén (fordítás, tolmácsolás, szerzői jog biztosítása, lokalizálás stb.), rendelkezünk a lehetőséggel, hogy szolgáltatásainkat globális szinten felajánljuk nemcsak személyeknek, hanem cégeknek is. A fordítási eljárás minden egyes szakaszában minőségi ellenőrzést végzünk, annak céljából, hogy ügyfeleinknek 100%-ban helyes fordításokat szolgáltassunk. Az Ön lelki nyugalma fontos a BlueGlobe számára, ezért biztosítjuk, hogy a megérdemelt és elvárt minőségben részesítjük szolgáltatásainkon keresztül.

 • Az első 100 fontos világnyelv
 • Az összes szakterület
 • A legversenyképesebb árak
 • Minőségi szolgáltatások
 • A legmagasabb szintű ügyfélszolgálat
 • A leggyorsabban növekvő fordítócég a világon
 • Több mint 100 letesztelt szolgáltató a nyelvek terén
 • Csapatmunka és csapatszellem a projekt kezdetétől ennek végéig.
 • Rendelkezésre állás 24 óra naponta, 7 nap hetente

10 lépésből álló minőség biztosítási programunk

Minőségi programunk részletes betartásával kitűnő minőséget biztosítunk a projektek magyar nyelvre történő fordításakor:

 1. A magyar nyelvre fordítandó projekteket egy illetékes projekt menedzser ellenőrzi
 2. Egy részletes fordítási terv kidolgozása is az ő feladatainak része
 3. Mindezek után megtörténik a fordítás továbbadása egy szakfordítónak
 4. Többek között kidolgozunk egy, a projekttel kapcsolatos, terminológiai adatbázist is
 5. Ugyanakkor, kiválasztjuk a projekt fordításához megfelelő számítógépes segédprogramot is
 6. Majdpedig megtörténik a projekt lefordítása magyar nyelvre
 7. Természetesen, a minőség ellenőrzéséről sem feledkezünk meg
 8. A fordítás átadása az ügyfél által megjelölt formátumban történik (DTP)
 9. A fordítás második lektorálását egy magyar anyanyelvű munkatársunk végzi
 10. Azonban, a végleges ellenőrzést mégis a fordító és az illetékes projekt menedzser hajtja végre – megtörténik az átadás az ügyfélnek

Képzett és szakképzett fordítókból álló globális hálózatunk biztosítja a BlueGlobe-nak a lehetőséget, hogy gyorsan válaszoljon még a rövid határidejű projektekkel kapcsolatos érdeklődésekre is. Függetlenül a forrás- és célnyelvre vonatkozó kérésektől (magyar-angol (US), angol (US) – magyar) vagy bármilyen egyéb nyelvkombináció esetében (spanyol (latin-amerika)-tájnyelv, bolgár-arab stb.), a BlueGlobe International biztosítja a fordítások pontosságát és minőségét.

Fordítási árak – magyar nyelv

Egy fordítási projekt árának meghatározása több faktor függvényében történik (szöveg jellegzetessége, kért határidő, a projektbeli szavak száma, dokumentum formátuma, stb.). Ha pontos árajánlatot szeretne kérni, kérjük, kattintson a „Request a Quote" (Árajánlatkérés) opcióra és töltse ki online nyomtatványunkat. A lefordítandó dokumentumok elküldhetőek e-mailben. Ennek következtében megtudjuk mindazon fontos információkat és dokumentációt, melyek szükségesek egy pontos, rejtett költségeket nem tartalmazó árajánlat megadásához.

A BlueGlobe International szüntelenül kész ügyfelei kiszolgálására! Barátságos munkatársaink megtesznek mindent azért, hogy segítségére legyenek projektjének megvalósításában.

Telefonon, a következő nyelveken biztosítunk szolgáltatást:
Angol
+1.541.330.0450 (USA)

E-mailen keresztül a következő nyelveken biztosítjuk ügyfélszolgálatunkat (24/7):
Angol - Orosz - Spanyol - Kínai - Francia - Japán
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Adatvédelem & szolgáltatás

Ügyfeleink adatainak védelme kulcsfontosságú a BlueGlobe International számára. Mi biztosítjuk az Ön dokumentumainak, projektjeinek, e-mailjeinek, leveleinek és dokumentációjának, stb. titokban tartását, betartva szigorúan adatvédelmi eljárásainkat. Ügyfeleink kényelme és bizalma szolgáltatásaink iránt fontos számunkra, kérjük, látogassa meg weboldalunkat és tekintse át adatvédelmi elkötelezettségünk. Itt megtudhat mindent arról, hogy milyen jellegű információkat gyűjtünk, hogyan védjük azokat és közöljük azokat a lehetőségeket is, melyek alapján ügyfeleink kiválaszthatják az adott információk felhasználási módját. Kérjük, töltse le az adatvédelemre vonatkozó dokumentumunkat hogy teljesen megértse elkötelezettségünket szolgáltatásaink és az adatvédelem iránt. Természetesen, értékeljük hozzájárulását és részvételét! Azáltal, hogy megtartjuk magas szintű becsületességünket és egyedi elkötelezettségünket szolgáltatásaink iránt, a BlueGlobe International büszkén kialakította ügyfélkörét, akinek elnyerte bizalmát, és aki hozzánk fordul projektjeivel és személyes adataival. Mint visszatérő ügyfelek, ők a mi legnagyobb és legfontosabb nyereségünk.

Fordította: Juhász Iosif

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)