BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Nederlandse Vertaalservice

US Flag

BlueGlobe International – biedt bevoegde Nederlandse vertalers aan

Met hun gedegen kennis van de brontal, doeltaal, en onderwerp leveren onze professionele Nederlandse vertalers u een uiterst goede vertaal service. Door gebruik te maken van hoogst gekwalificeerde en ervaren Nederlandse vertalers, kan BlueGlobe alle soorten grote en kleine projecten uitvoeren, inclusief: websites, e-mails, brieven, tijdschriften, juridische documenten, medische tijdschriften, technische handleidingen, boeken, recepten, menu’s, etc. …zelfs tatoeages. Daarom, vertalen wij allerlei projecten, studies, en plannen uit een hele serie onderwerpen: juridisch, financieel, medisch, technisch, marketing, etc. Door selectief te werk te gaan doet BlueGlobe alle moeite om foutieve vertalingen tegen te gaan. BlueGlobe kan haar cliëntèle verzekeren dat het aangeboden vertaalmateriaal door een geboren Nederlandstalige vertaler vertaald zal worden. De vertaler aan wie het project wordt toevertrouwd moet over de noodzakelijke vaardigheid en specifieke kennis beschikken om het project van de cliënt uit te voeren. Behalve de nodige kennis moet de vertaler ook de kneepjes van het vak kennen om een perfecte vertaling te leveren.

Contact Us Zoekt u een carrière?

Bent u een begaafde professioneel en kundig in het vertalen? Is uw antwoord ja, dan vragen wij u het sollicitatieformulier in te vullen op deze website. Het is kosteloos, gemakkelijk in te vullen en neemt maar 5 tot 7 minuten van uw tijd in beslag.

Contact Us Professionele proeflezers!

Bent u een bevoegde en ervaren proeflezer? Bent u geschoold of opgeleid op een specifiek gebied? Sluit je aan bij ons team van sprekers van hun moedertaal!

Contact Us Deskundigheid

Bij BlueGlobe International is tweede ranks niet acceptabel. Hoge kwaliteit is onze norm! Mede door onze deskundigheid komen onze cliënten steeds terug.

 
Contact Us Neemt contact met ons op

Wij genieten van het vertrouwen van bedrijven wereldwijd -
... en binnenkort ook van u

Telefoon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobiele:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

 

Vertaalservice -
... in honderden talen

Arabisch Hebreeuws
Chinees Italiaans
Nederlands Japans
Engels Latijn
Frans Portuguees
Duits Russisch
Grieks Spaans
Alle talen

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Waarom BlueGlobe International?

Omdat wij trots zijn op ons werk en zorg dragen voor goede resultaten. Als internationaal marktleider op het gebied van vertalen, tolken, tekstschrijven, lokalisatie, en andere dienstverlening op het gebied van taal, zijn wij in staat zowel particulieren als het bedrijfsleven een service te bieden op wereldniveau. Om onze cliëntèle 100% accurate vertalingen te bieden, hebben wij kwaliteitscontroles ingesteld langs het gehele vertalingtraject. BlueGlobe vindt uw gemoedsrust belangrijk. U kunt er van op aan dat wij u de kwaliteit zullen leveren die u verdient en die u van ons mag verwachten.

 • Honderden belangrijke talen
 • Alle specialisaties
 • Meest concurrerende prijzen
 • Kwaliteitsdienstverlening
 • Hoogst niveau klantenservice
 • Snelst groeiende vertaalbureau ter wereld
 • Honderden erkende dienstverleners in alle talen
 • Samenwerkingsconcept van begin tot eind
 • Beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week

Onze 10 stappen kwaliteitsgarantie

Door het volgen van de stap voor stap kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van Nederlandse vertalingen van de hoogste kwaliteit:

 1. Een competente projectmanager zal elke Nederlandse vertaling analyseren
 2. De projectmanager zal een gedetailleerd vertaalplan samenstellen
 3. De vertaling zal aan een professionele vertaler worden toegewezen
 4. Een terminologiedatabase zal speciaal worden samengesteld voor het project
 5. Een CAT tool zal worden geprogrammeerd voor het project
 6. Het project zal in het Nederlands worden vertaald
 7. Kwaliteitscontroles zullen doorlopend worden uitgevoerd
 8. De vertaling zal in het gewenste formaat worden uitgevoerd (DTP)
 9. Een geboren spreker van de taal zal de vertaling voor een tweede keer doorlezen en corrigeren
 10. Eindredactie door de vertaler en de projectmanager – Bezorging aan de cliënt

Ons wereldwijd netwerk van gekwalificeerde, kundige en professionele vertalers geeft BlueGlobe de mogelijkheid een snelle oplevering aan te bieden voor zelfs de grootste projecten met een krap tijdslimiet. Ongeacht de brontaal naar doeltaal zoals Nederlands - Engels (US), Engels (US) – Nederlands), of een andere combinatie van talen (Arabisch – Frans, Pools – Grieks, etc.) de precisie en kwaliteit van uw vertaling wordt door BlueGlobe International gegarandeerd.

Vertaaltarieven – Nederlandse taal

Een aantal factoren (tekst specificatie, tijdslimiet, aantal woorden, documenten formaat, etc.) beïnvloeden de prijs van een vertaling. Voor het ontvangen van een accurate opgave, klikt u eenvoudig op “Verzoek om Opgave” en vult het online formulier in. De nodige documenten over het te vertalen onderwerp kunnen dan per e-mail worden verstuurd, met de benodigde informatie en documentatie om een goede prijsopgave te maken, zonder bijkomende verborgen kosten.

BlueGlobe staat altijd tot uw dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze vriendelijke medewerkers zullen doen wat binnen hun vermogen ligt om u te helpen met uw project.

Telefoonassistente in verschillende talen:
Engels
+1.541.330.0450 (USA)

Onze e-mail hulplijn (24 uur per dag, 7 dagen per week) in de talen:
Engels - Russisch - Spaans - Chinees - Frans - Japans
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privacy & Service

De privacy van onze cliëntèle is van groot belang voor BlueGlobe International. U kunt zich er van verzekeren dat alle documenten, projecten, e-mails, brieven, documentatie, etc. volgens onze strenge privacy richtlijnen bewaard zullen worden. Ons doel is om het onze cliëntèle het zo gemakkelijk mogelijk te maken en hen vertrouwd te maken met onze diensten. Bezoek onze website en bekijk ons Privacy Beleid! Op deze pagina vindt u informatie over de soorten informatie die wij verzamelen, hoe wij het beveiligen en de mogelijkheden die de cliënt geboden worden om deze informatie te gebruiken. Wij verzoeken u dringend ons Privacy Beleid te downloaden zodat u onze verplichtingen ten aanzien van service en privacy goed begrijpt. Natuurlijk waarderen wij uw input en participatie! Door het in stand houden van een hoog niveau integriteit en onze ongeëvenaarde service heeft BlueGlobe met trots een cliëntèle opgebouwd die ons onvoorwaardelijk vertrouwt met zowel haar projecten als haar persoonlijke informatie. Deze gewaardeerde en terugkerende cliënten zijn ons grootste goed.

Vertaald door Simone Wilson

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)