BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Danske oversættelsesydelser

US Flag

BlueGlobe International - vi tilbyder dygtige danske oversættere

Vores professionelle danske oversættere leverer oversættelsesydelser baseret på et grundigt kendskab til det sprog, der oversættes til og fra, samt indblik i tekstens emne. BlueGlobe beskæftiger udelukkende fagligt dygtige og erfarne danske oversættere, og kan derfor oversætte enhver type eller størrelse projekt, inklusive: hjemmesider, e-mail, breve, magasiner, juridiske dokumenter, medicinske tidsskrifter, tekniske manualer, bøger, opskrifter, menuer, etc... sågar en tatovering! Vi oversætter derfor projekter fra et bredt område af emner: juridisk, finansielt, medicinsk, teknisk, marketing, etc. BlueGlobe lægger stor vægt på at undgå fejloversættelser, og vi kan forsikre vore klienter, at indleveret materiale udelukkende oversættes af en indfødt dansk oversætter. Den pågældende oversætter på projektet må have dokumentérbar erfaring i og særlig viden om klientens projekt-område. Ud over det basale forstår oversætterne de bagvedliggende "sproglige tricks", der er nødvendige for en perfekt oversættelse.

Contact Us Karriere som oversætter?

Er du talentfuld og med sprog-faglige forudsætninger? Så opfordrer vi dig til at udfylde online ansøgnings-skemaet hér på siden! Det er gratis, nemt, og tager 5-7 minutter af din tid.

Contact Us Professionel korrekturlæsning!

Dygtig og erfaren korrekturlæser? Uddannet eller øvet på et særligt område? Bliv en del af vores team af medarbejdere med dansk som modersmål, der nyder deres spændende arbejde!

Contact Us Ekspertise

Hos BlueGlobe International er næstbedst ikke acceptabelt. Høj kvalitet er vores normale standard. Vores klienter vender tilbage på grund af vores brede ekspertise-område.

Contact Us Kontakt os

Virksomheder i hele verden stoler på os -
... dét vil du også snart komme til

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobile:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Oversættelses-ydelser -
... på 100-vis af sprog

Arabisk Hebraisk
Kinesisk Italiensk
Hollandsk Japansk
Engelsk Latin
Fransk Portugisisk
Tysk Russisk
Græsk Spansk
Alle Sprog

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Hvorfor vælge BlueGlobe International?

Fordi vi er stolte af vores arbejde og lægger vægt på resultater! Som internationalt markedsledende på området for sprog-ydelser (oversættelse, tolkning, tekstforfatning, lokal sproglig tilpasning, etc.), kan vi tilbyde ydelser i global skala til såvel enkeltpersoner som virksomheder. For at kunne levere 100% nøjagtige oversættelser til vore kunder har vi en række kvalitetskontroller på hvert eneste trin af oversættelsen. Din sjælefred er vigtig for BlueGlobe og du vil helt sikkert modtage den kvalitet, du fortjener og forventer.

 • 100-vis af Større Sprog fra hele verden
 • Alle specialiseringer
 • De mest konkurrencedygtige priser
 • Kvalitetsydelser
 • Det højeste niveau for kundeservice
 • Den hurtigst voksende oversættelses-virksomhed i verden
 • 100-vis af kompetente sprogmedarbejdere
 • Hold-koncept fra start til slut
 • Til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

Vores 10-trins kvalitetssikrings-program

Overholdelse af vores trin-for-trin kvalitetssikrings-program sikrer højeste kvalitet for alle danske oversættelsesprojekter:

 1. Hvert enkelt dansk oversættelsesprojekt bliver analyseret af en kompetent projektleder
 2. En detaljeret oversættelsesplan formuleres af projektlederen
 3. En professionel oversætter får tildelt oversættelsesprojektet
 4. Der oprettes en database med fagudtryk - udelukkende for projektet
 5. Der programmeres et CAT-værktøj for programmet
 6. Projektet oversættes til dansk
 7. Der kontrolleres løbende for kvalitet
 8. Oversættelsen leveres i det ønskede format (DTP)
 9. Den komplette oversættelse korrekturlæses en ekstra gang af en indfødt
 10. Afsluttende gennemgang ved oversætteren og projektlederen - levering til kunden

Vores globale netværk af dygtige, veluddannede professionelle oversættere sikrer BlueGlobe Internationals mulighed for at tilbyde en hurtig ekspeditionstid for selv det største projekt med en stram deadline. Uanset om det er til eller fra dansk (dansk til engelsk (US), engelsk (US) til dansk), eller en hvilken som helst anden sprog-kombination (thai-tjekkisk, polsk-hollandsk, etc), er dit projekts præcision og kvalitet garanteret af BlueGlobe International.

Takster for oversættelse - dansk

En række faktorer (tekstens særtræk, ønsket deadline, antal ord for projektet, dokument-format, etc.) påvirker prisen på oversættelsesprojektet. For at få en akkurat pris, klikker man simpelthen "Request a Quote" og udfylder online-skemaet. Ligeledes kan man medsende emnets dokument-filer, og således sørge for den nødvendige information og dokumentation, der er vigtig for at kunne give en præcis pris, og derved undgå yderligere skjulte omkostninger.

BlueGlobe International er altid klar til at betjene vores kunder, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen! Vores venlige medarbejdere vil gøre alt, der er muligt, for at assistere dig med dit projekt.

Sprog ved telefonisk henvendelse:
Engelsk
+1.541.330.0450 (USA)

Vores e-mail hjælp (24/7) tilbydes på:
Engelsk - Russisk - Spansk - Kinesisk - Fransk - Japansk
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Fortrolighed & ydelser

Fortrolighed vedrørende vores kunder er særdeles vigtigt for BlueGlobe International. Vi forsikrer, at alle dokumenter, projekter, emails, breve, dokumentation, etc. håndteres i henhold til vores strikte regler om fortrolighed. Vores konstante mål er at gøre hver eneste kunde tilpas og tryg ved vores ydelser. Besøg venligst vores hjemmeside og gennemse vores fortrolighedspolitik. Denne side oplyser vores kunder om, hvilke typer af oplysninger vi indsamler, hvordan de beskyttes, og alle kundens valgmuligheder vedrørende brugen af disse oplysninger. Vi opfordrer dig til at downloade vores Fortrolighedspolitik for fuldt ud at forstå vores fulde engagement i service og fortrolighed. Vi værdsætter naturligvis dine inputs og deltagelse. Ved at opretholde et højt integritetsniveau og en forpligtelse på service uden sidestykke har BlueGlobe med stolthed opbygget en kundekreds, der uden forbehold betror vores firma deres projekter og personlige oplysninger. Disse tilbagevendende kunder er vores største aktiv.

Oversat af Morten Pedersen

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)