BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Prevoditeljske usluge za hrvatski jezika

US Flag

BlueGlobe International - nudimo usluge kvalificiranih prevoditelja za hrvatski jezik

Naši profesionalni hrvatski prevoditelji pružaju usluge prevođenja sa temeljitim znanjem matičnog jezika, jezika na koji se prevodi i predmetne materije. Angažiranjem visokokvalificiranih, iskusnih prevoditelja za hrvatski jezik, BlueGlobe je u stanju prevesti projekat bilo koje vrste ili veličine, uključujući i: web-stranice, e-poštu, pisma, časopise, pravne dokumenate, medicinske časopise, tehničke priručnike, knjige, recepte, jelovnike, itd. .. čak i tetovaže! Prema tome, u mogućnosti smo prevoditi projekte iz različitih oblasti kao što su: pravo, financije, medicina, tehnika, marketing, itd. Strogo pazeći da se u prevodu ne pojave greške, BlueGlobe jamči klijentima da će sav podneseni materijal prevesti samo prevoditelji kojima je hrvatski matični jezik. Svaki prevodilac kojemu je dodijeljen projekt mora dokazati svoje iskutsvo i stručno znanje iz dodijeljene oblast. Pored osnovnog znanja, oni su također u stanju otkriti skrivene (jezikčnke trikove) koji su potrebni kako bi prijevod bio savršen.

Zašto BlueGlobe International?

Zato što smo izuzetno ponosni na naš rad i stalo nam je do dobrih rezultata! Ozbirom da smo lider u jezičnim uslugama na međunarodnom tržištu (prevođenje, simultano prevođenje, kopirajting, lokalizacija, itd.), sposobni smo ponuditi usluge na globalnoj nivou kako pojedincima tako i tvrtkama. U želji da isporučimo 100% točan prijevod našim klijentima, u svakoj fazi prevođenja vršimo niz detaljnih provjera kvaltete. Vaš mirni san je izuzetno važan za BlueGlobe i zato Vam jamčimo da ćete dobiti, kvalitet prevoda koji zaslužujete ii koji očekujete.

 • Preko 100 jezika
 • Sve oblasti
 • Naj-konkurentnije cijene
 • Kvalitetna usluge
 • Najveća moguća briga o klijentima
 • Najbrže rastuća prevodilačka tvrtka u svijetu
 • Na stotine ponuđača jezičnih usluga
 • Timski koncept od početka do kraja
 • Dostupnost 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

Naš program jamstva kvalitete u 10-koraka

Doslijedno slijeđenje -našeg programa jamstva kvalitete koji jamči izvrsni kvalitet prijevoda na hrvatski jezik:

 1. Svaki će projekt analizirati stručni projektni menadžer
 2. Projektni menadžer će osmisliti detaljan plan prevođenja projekta
 3. Prevoditeljski projekat će biti dodijeljen stručnom prevoditelju
 4. Za svaki projekat pojedinačno kreirat će se terminološka baza podataka
 5. Za svaki projekat pojedinačno, programirat će se CAT- alatka
 6. Projekt će biti preveden na hrvatski jezik
 7. Uvijek će se primijeniti program za jamstvo kvalitete
 8. Prijevod će biti urađen u traženom formatu (DTP)
 9. Cijeli prijevod će ponovno pregledati stručan lektor za hrvatski jezik
 10. Na kraju će prevodilac i projektni menadžer uraditi završnu provjeru i zatim prijevod dostaviti klijentu

Naša globalna mreža iskusnih kvalificiranih, i stručnih prevoditelja omogućava BlueGlobe-u da može jamčiti da će čak i najveće projekte sa tijesnim vremenskim rokom prevesti na vrijeme. Bez obzira na na koji jezik prevodi, bilo na ciljni ili na izvorni (hrvatski na engleski (US), engleski (US) na hrvatski), ili je pitanju bilo koja kombinacija jezika (mađarski-ukrajinski, hebrejski-grčki, itd.), BlueGlobe International garantuje točan i kvalitetan prijevod.

Cijenovnik prijevoda - hrvatski jezik

Brojni faktori (specifičnost teksta, traženi rok, broj riječi, format dokumenta, itd.) utječu na cijenu prevodlačkog projekta. Za točan predračun, jednostavno kliknite na (Zatražite predračun) i ispunite online obrazac za prijavu. Predmetni dokument možete poslati i e-poštom uz popratnu dokumentaciju i informacije koje su neophodne za točan predračun, bez dodatnih skrivenih troškova.

BlueGlobe International je uvijek na raspolaganju svojim klijentima, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu! Naše ljubazno osoblje će učiniti sve što je potrebno kako bi Vam pomogli oko Vašeg projekta.

Telefonski operator za jezike:
Engleski
+1.541.330.0450 (USA)

Našu službu za informacije putem e-pošte (24/7) možete dobiti na:
Engleskom - Ruskom - španjolskom - Kineski - Francuski - Japanski
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privatnost i usluga

Za BlueGlobe International najvažnija je privatnost naših klijenata. Budite uvjereni da će svi dokumenti, projekti, e-pošta, pisma, dokumentacija, itd. biti čuvani u skladu s našim pravilima o privatnosti. Naš trajni cilj je da se svaki klijent, osjeća opušteno i bude siguran u naše usluge. Posjetite našu web stranicu i pregledajte naš Pravilnik o privatnosti. Ova stranica će informirati korisnike o vrsti informacija koje prikupljamo, kako su one zaštićene, kao i o svim načinima uporabe informacija preuzmite naš Pravilnik o privatnosti kako biste u potpunosti razumijeli našu punu angažiranost oko pružanja usluga i čuvanja privatnosti. Naravno, mi tekođer cijenimo Vaše mišljenje I Vaš doprinos! Održavajući visoku razinu integriteta i neuporedivu predanost prema pružanju usluga, BlueGlobe International je s ponosom uspio izgraditi klijentelu koja ima povjerenje u našu tvrtku, posebno kad je riječ o projektima i osobnim podacima. S obzirom na to da su to klijenti koji se stalno vraćaju, oni su naša najveća vrijednost.

Prevela: Salma Ettarašani

Contact Us Tražite posao?

Jeste li talentovani prevodilac koji je kvalifikiciran za pružanje jezičnih usluga? Ako jeste, pozivamo Vas da popunite on-line obrazac za prijavu na ovoj stranici! To je besplatno, jednostavno i uzet će samo 5-7 minuta.

Contact Us Stručno lektoriranje!

Da li ste kvalificirani i iskusni lektor? Imate obrazovanje i iskustvo iz određene oblasti? Pridružite se našem timu izvornih govornika koji uživaju u svom zanimljivom poslu!

Contact Us Stručnost

Za BlueGlobe International, drugorazredan prijevod nije prihvatljiv. Visoka kvaliteta je naš opći standard. Naši klijenti nam se ponovo vraćaju zbog našeg širokog raspona stručnost.

Contact Us Kontaktirajte nas

Tvrtke širom svijeta stekle su u nas povjerenje -
.. a uskoro ćete i Vi

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Mobilni:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Faks: (USA-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Pružamo usluge prevođenja -
... na preko 100 jezika

Arapski Hebrejski
Kineski Italjanski
Holandski Japanski
Engleski Latinski
Francuski Portugalski
Njemački Ruski
Grčki španjolski
Svi jezici

Professional Translation Services Company

Request a Quote

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)