BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Serveis de traducció de català

Catalan

BlueGlobe International - ofereix traductors de català qualificats

Els nostres traductors professionals de català proveeixen serveis de traducció amb un coneixement a fons de l’idioma original, de la llengua de destinació i de la matèria de la qual tracta el text. En contractar traductors de català altament capacitats i amb gran experiència, BlueGlobe és capaç de traduir qualsevol tipus i mida de projecte, incloent-hi: llocs web, correus electrònics, cartes, revistes, documents legals, publicacions mèdiques, manuals tècnics, llibres, receptes, menús, etc... inclús un tatuatge!. Per tant, podem traduir projectes d’una àmplia gamma de camps: legals, financers, mèdics, tècnics, de màrqueting, etc. BlueGlobe treballa amb molta cura per evitar traduccions errònies i per tant pot garantir als seus clients que tot el material que s’hi lliura ha estat traduït només per traductors natius de català. El traductor que s’assigna a cada projecte ha de tenir experiència demostrable i coneixements específics en la matèria sobre la qual tracta el projecte. A més dels aspectes bàsics, també entendrà els "ardits subjacents de la llengua", la qual cosa és necessària per tal d'aconseguir una traducció perfecta.

Contact UsBusqueu una professió nova?

Sou un professional amb talent i amb aptituds per oferir serveis lingüístics? Si és així, us demanem que ompliu el formulari en línia a aquest lloc web. És gratuït, senzill i només trigareu de 5 a 7 minuts.

Contact UsRevisió de textos professional!

Sou un revisor de textos qualificat i amb experiència? Amb formació o estudis en algun camp específic? Uniu-vos al nostre equip de parlants natius que gaudeixen de la seva feina, sempre apassionant!

Contact UsProfessionalitat

A BlueGlobe International només acceptem el millor. Una qualitat elevada és el nostre estàndard habitual. Els nostres clients es converteixen en habituals per la nostra àmplia gamma de coneixements.

 
Contact Us Contacte

Moltes empreses de tot arreu del món confien en nosaltres -
... i molt aviat vosaltres també ho fareu

Telèfon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Telèfon mòbil:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (EUA-Argentina-Índia):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

 

Oferim serveis de traducció -
... en centenars d’idiomes

Àrab Hebreu
Xinès Italià
Neerlandès Japonès
Anglès Llatí
Francès Portuguès
Alemany Rus
Grec Espanyol
Totes les Llengües

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Per què triar BlueGlobe International?

Perquè ens sentim molt orgullosos del nostre treball i ens preocupem pels resultats! Com a líders del mercat internacional de serveis lingüístics (traducció, interpretació, redacció de textos publicitaris, localització, etc.), podem oferir serveis a escala global, tant a particulars com a empreses. Per tal de proporcionar als nostres clients traduccions completament fiables, utilitzem diversos controls de qualitat a cada pas del procés de traducció. La vostra tranquil•litat és important per a BlueGlobe i de segur rebreu la qualitat que espereu i mereixeu.

 • Centenars de les llengües més importants a escala mundial
 • Totes les especialitzacions
 • Les tarifes més competitives
 • Serveis de qualitat
 • Els nivells més elevats d’atenció al client
 • L’empresa de traducció de creixement més ràpid al món
 • Centenars de proveïdors de serveis lingüístics acreditats
 • Treball en equip des de l’inici fins a la conclusió
 • Disponibles les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana

El nostre programa de garantia de qualitat de 10 passos

El seguiment pas a pas del nostre programa de garantia de qualitat assegura una qualitat extraordinària per a tots el projectes de traducció al català:

 1. Un gerent de projecte competent analitzarà cada projecte de traducció al català
 2. Aquest gerent de projecte prepararà un pla de traducció detallat
 3. S’assignarà el projecte a un traductor professional
 4. Es dissenyarà una base de dades terminològica exclusiva per al projecte
 5. Es programarà una eina d’assistència a la traducció per al projecte
 6. El projecte es traduirà al català
 7. Les comprovacions de control de qualitat s’aplicaran en tot moment
 8. La traducció es convertirà al format requerit (Autoedició)
 9. Un parlant natiu revisarà la traducció per segona vegada
 10. Revisió final per part del traductor i del gerent de projecte - Lliurament al client

La nostra xarxa global de traductors professionals, qualificats i experimentats, garanteix la capacitat de BlueGlobe per a oferir temps de lliurament ràpids inclús per als projectes més grans amb terminis curts. Independentment dels requeriments de la llengua d’origen i la llengua de destinació: del català a l’anglès (EUA), de l’anglès (EUA) al català o qualsevol altra combinació d’idiomes (xinès-italià, danès-japonès, etc.), a BlueGlobe International garantim la precisió i qualitat del vostre projecte de traducció.

Preus de traducció - Llengua catalana

Existeixen una sèrie de factors (especifitat del text, termini sol•licitat, volum de paraules del projecte, format del document, etc.) que determinen el preu d’un projecte de traducció. Per obtenir un pressupost acurat, senzillament feu clic a “Demaneu un pressupost” i ompliu el formulari en línia. Els fitxers dels documents a traduir es poden enviar per correu electrònic i s'hi pot incloure també la informació i documentació necessàries per a preparar un pressupost acurat, sense cap cost addicional inesperat.

BlueGlobe International està sempre disponible per a servir als seus clients, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana! El nostre amable personal farà tot el possible per a ajudar-vos amb el vostre projecte.

Operador telefònic amb idiomes:
anglès
+1.541.330.0450 (USA)

El nostre centre d’assistència per correu electrònic (24/7) s’ofereix en:
anglès – rus - espanyol - Xinès - Francès - Japonès
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privacitat i servei

La privacitat dels clients és de gran importància per a BlueGlobe International. Podeu estar segurs que tots els documents, projectes, correus electrònics, cartes, documentació, etc. es mantindran sota les mesures de privacitat més estrictes. El nostre objectiu és fer que els nostres clients es trobin còmodes i segurs amb el nostre servei; visiteu el nostre lloc web i llegiu la nostra Política de Privacitat. Aquesta pàgina informa els clients del tipus d’informació que recollim, com la protegim i les opcions que ells tenen respecte a com s’utilitza. Us instem a baixar la nostra Política de Privacitat per tal d'entendre plenament el nostre compromís amb la privacitat i el servei. Naturalment, apreciem la vostra aportació i participació! En mantenir un nivell alt d’integritat i un compromís inigualables amb el servei, BlueGlobe ha creat una clientela que confia en la nostra empresa explícitament amb els seus projectes i la seva informació personal. Com a clients habituals, ells són els nostres béns principals.

Traduït per Iolanda Casacuberta

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)