BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Преводачески услуги на български език

US Flag

BlueGlobe International предлага квалифицирани български преводачи

Нашите професионални преводачи на български език осигуряват преводачески услуги със задълбочени познания в изходния и целевия език, както и тематика. Свързвайки се с висококвалифицирани, опитни преводачи BlueGlobe може да предложи превод на проекти от всякакъв тип и размер, включително уебсайтове, имейли, писма, списания, правни документи, медицински издания, технически ръководства, книги, кулинарни рецепти, менюта и др....дори и татуировки! Следователно ние превеждаме проекти от най-различни области: правни, финансови, медицински, технически, маркетингови и др. Полагаме изключителни усилия, за да избегнем неточност при преводите. BlueGlobe гарантира на своите клиенти, че всички материали ще бъдат преведени само от преводачи, чийто роден език е български. Преводачът, който извършва превода, трябва да притежава доказан опит и специализирани познания в областта на работния проект. Освен основната идея те ще разпознаят и скрития смисъл, необходим за перфектния превод.

Contact Us Стремите се към кариера?

Вие сте талантлив професионалист, който специализира в езикови услуги? Ако е така, ние Ви каним да попълните онлайн формуляра на този уебсайт! Безплатно е, лесно е, и отнема 5-7 минути от времето Ви.

Contact Us Професионални коректорски услуги!

Квалифициран и опитен коректор? Образован и подготвен специалист? Присъединете се към нашия екип от професиналисти, работещи на родния си език, които се наслаждават на интересната си работа!

Contact Us Специализация

Ние от BlueGlobe International работим с най-висок клас професионалисти в областта на езиковите услуги. Високото качество е нашият стандарт. Kлиентите ни са редовни, поради широкия обхват специализации, които предлагаме.

Contact Us Свържете се с нас }

Компании от цял свят ни се доверяват -
скоро и Вие ще го направите

Телефонирайте:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Мобилен телефон:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Факс (САЩ-Индия) :
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Преводачески услуги -
... на 100 езика

Арабски Еврейски
Китайски Италиански
Нидерландски Японски
Английски Латински
Френски Португалски
Немски Руски
Гръцки Испански
Всички езици

Professional Translation Services Company

Request a Quote

Защо да изберете BlueGlobe International

Защото подхождаме към работа си с голямо усърдие и се интересуваме от резултатите! Като лидер на международния пазар за езикови услуги (писмени и устни преводи, рекламни текстове, локализация и др.) можем да предложим услуги в световен мащаб както на отделен човек, така и на бизнеса. За да доставим 100% прецизни преводи на нашите клиенти, се извършват серии от проверки на качеството на всеки етап от преводния процес. Вашето спокойствие е важно за нас и без съмнение Вие ще получите заслуженото и очаквано качество.

 • 100 от основните езици по света
 • специализирани преводи във всички сфери
 • Най-конкурентните цени
 • Висококачествени услуги
 • Най-високи стандарти според изискванията на клиента
 • Най-бързо развиващата се преводаческа агенция в света
 • 100-те доказани доставчици на езикови услуги
 • Концепция на екипа – от стартирането до окончателното изпълнение
 • На разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата

Нашата програма от 10 стъпки за осигуряване на качество

Следвайки стъпка по стъпка нашата програма за осигуряване на качество постигаме изключителни резултати при преводите на български език:

 1. Всеки превод се анализира от компетентен мениджър на проекта
 2. Мениджърът на проекта създава подробен план за изпълнение на превода
 3. Преводът се възлага на професионален преводач
 4. Създава се терминологична база данни специално за проекта
 5. Създава се CAT инструмент за проекта
 6. Проектът ще бъде преведен на български език
 7. Контрол на качеството се извършва непрекъснато
 8. Преводът ще бъде изготвен в желания формат (DTP)
 9. Преводът ще бъде проверен 2-ри път от професионалист, работещ на родния си език
 10. Финален преглед от преводача и ръководителя на проекта – Доставка на клиента

Нашата глобална мрежа от квалифицирани, опитни професионални преводачи предоставя възможност на BlueGlobe да се справя в кратки срокове с дори най-обемните проекти за превод. Независимо от това какъв е изходния и целевия език на желания превод (от български на английски (американски) или от английски (американски) на български), или някаква друга езикова комбинация (испански (мексикански) – тайландски, гръцки-персийски и др.), BlueGlobe International гарантира, че преводите ще бъдат извършени с качество и прецизност.

Цени за превод - български език

Няколко фактора като специфичност на текста, срок за изпълнение и брой думи на проекта, формат на документа и т.н. влияят върху цената на превода. За точна калкулация просто натиснете „Request a Quote” и попълнете онлайн формуляра. Файловете с документи могат да бъдат съответно изпратени чрез имейл, като по този начин се предоставя необходимата информация и нужната документация за прецизна и точна калкулация без допълнително оскъпяване.

BlueGlobe International е винаги на разположение за своите клиенти 24 часа на ден, 7 дни в седмицата! Нашият вежлив екип ще направи всичко възможно, за да Ви помогне с проекта.

Езиков телефонен оператор
английски
+1.541.330.0450 (USA)

Нашето електронно информационно бюро (24/7) се предлага на:
английски - руски - испански - Китайски - Френски - Японски
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Конфиденциалност & Обслужане

Конфиденциалността на клиента е от първостепенно значение за BlueGlobe International. Можете да бъдете сигурни, че за всички документи, проекти, имейли, писма, документация и т.н. ще се спазват стриктни правила за конфиденциалност. Наша непрекъсната цел е клиентите ни да са доволни и уверени в нашите услуги. Моля, посетете нашия уебсайт и разгледайте политиката на конфиденциалност. Тази страница ще Ви информира относно типа данни, които събираме, как са защитени, всички решения на клиента и необходимата използвана информация. Предлагаме Ви да се запознаете с правилата на нашата политика на конфиденциалност за да разберете напълно нашата отдаденост на предлаганите услуги и дискретност. Разбира се оценяваме отделеното от Вас време и внимание! Поддържането на непрекъснато ниво на интеграция и несравнима всеотдайност към обслужването, ние от BlueGlobe International сме горди да отбележим факта, че сме създали клиентела, която вярва в нашата фирма безрезервно по повод нейните проекти и лична информация. А клиентите, те са всичко за нас.

Преведено от Мина Илиева

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)