BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Prevodilačke usluge za bosanski jezik

Bosnian

BlueGlobe International-pružamo usluge kvalifikovanih prevodilaca za bosanski jezik

Naši profesionalni bosanski prevodioci pružaju usluge prevođenja sa temeljitim znanjem maternjeg jezika, jezika na koji se prevodi i predmetne materije. Angažovanjem visokokvalifikovanih, iskusnih prevodilaca za bosanski jezik, BlueGlobe je u stanju prevesti projekte bilo koje vrste ili veličinu, uključujući i: web-stranice, e-poštu, pisma, časopise, pravne dokumente, medicinske časopise, tehničke priručnike, knjige, recepte, jelovnike, itd. .. čak i tetovaže! Prema tome, sposobni smo da prevodimo projekte iz različitih oblasti: pravo, finansije, medicina, tehnika, marketing, itd. Strogo pazeći kako se ne bi pojavile greške u prevodu, BlueGlobe može garantovati klijentima da će sav podneseni materijal prevesti isključivo prevodioci kojima je bosanski maternji jezik. Svaki prevodilac kojem je dodijeljeni projekat mora imati dokazano iskustvo i stručno znanje iz dodijeljene oblasti. Pored osnovnog znanja, oni su također sposobni prepoznati skrivene (jezičke trikove) koji su potrebni kako bi prevod bio savršen.

Zašto BlueGlobe International?

Zato što smo veoma ponosni na naš rad i zato što nam je stalo do dobrih rezultata! Kao vodeća kompanija u jezičkim uslugama na međunarodnom tržištu (prevođenje, simultano prevođenje, kopirajting, lokalizacija, itd.), osposobljeni smo ponuditi usluge na globalnom nivou kako pojedincima tako i kompanijama. Kako bi smo isporučili 100% tačan prevod našim klijentima, u svakoj fazi prevođenja vršimo niz temeljitih provjera kvalitete. Vaš miran san je izuzetno važan za BlueGlobe i zato Vam garantujemo kvalitet koji zaslužujete i koji očekujete.

 • Preko 100 svjetskih jezika
 • Sve oblasti
 • Najkonkurentnije cijene
 • Kvalitetna usluga
 • Najveća moguća briga o klijentima
 • Najbrže rastuća prevodilačka kompanija u svijetu
 • Na stotine stručnih pružatelja jezičkih usluga
 • Timska koncepcija od početka do kraja
 • Dostupnost 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici

Naš program garancije kvalitete u 10 koraka

Slijeđenje našeg programa garancije kvalitete, osigurava izvrstan kvalitet bosanskog prevoda na bosanski jezik:

 1. Svaki će projekat analizirati stručni projektni menadžer.
 2. Projektni menadžer će osmisliti detaljan plan prevođenja projekta.
 3. Prevodilački projekat će biti dodijeljen stručnom prevodiocu
 4. Za svaki projekat pojedinačno napravit će se terminološka baza podataka.
 5. Za svaki projekat pojedinačno, programirat će se CAT- alatka
 6. Projekat će biti preveden na bosanski jezik
 7. Program za garanciju kvalitete uvijek će biti primjenjen
 8. Prevod će biti urađen u traženom formatu (DTP)
 9. Cijeli prijevod će ponovo lektorisati stručan lektor za bosanski jezik
 10. Na kraju će prevodilac i projektni menadžer uraditi završnu provjeru i zatim prevod dostaviti klijentu

Naša globalna mreža iskusnih kvalikovanih, i stručnih prevodilaca omogućava BlueGlobe-u da garantuje da će čak i najveće projekte sa tijesnim vremenskim rokom uraditi na vrijeme. Bez obzira na to na koji se jezik prevodi, bilo na ciljni ili na izvorni(bosanski-engleski (US), engleski (US)-bosanski), ili je u pitanju bilo koja kombinacija jezika (mađarski-ukrajinski, hebrejski-grčki, itd.), BlueGlobe International garantuje tačan i kvalitetan prevod.

Cijenovnik prevoda - bosanski jezik

Brojni faktori (specifičnost teksta, traženi rok, broj riječi, format dokumenta, itd.) utiču na cijenu prevodilačkog projekta. Za tačan predračun, jednostavno kliknite na (Zatražite predračun) i ispunite on-line formular za prijavu. Predmetni dokument možete poslati i e-poštom uz popratnu dokumentaciju i prateću neophodnu informacije koje su neophodne za tačan predračun, bez dodatnih skrivenih troškova.

BlueGlobe International je uvijek na raspolaganju svojim klijentima, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici! Naše ljubazno osoblje učinit će sve što je potrebno kako bi Vam pomogli oko Vašeg projekta.

Telefonski operator za jezike:
Engleski
+1.541.330.0450 (USA)

Našu službu za informacije putem e-pošte pomoć (24/7) možete dobiti na:
Engleskom - Ruskom - Španjolski - Kineski - Francuski - Japanski
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privatnost i usluge

Za BlueGlobe International najvažnija je privatnost naših klijenata. Budite uvjereni da će svi dokumenti, projekti, e-pošta, pisma, dokumentacija, itd., biti čuvani u skladu sa našim pravilima o privatnosti. Naš trajni cilj je da se svaki klijent osjeća opušteno i da je siguran u naše usluge. Posjetite našu web stranicu i pregledajte naš Pravilnik o privatnosti. Ova stranica će informisati korisnike o vrsti informacija koje prikupljamo, kako su one zaštićene, kao i o svim načinima korištenja informacija Predlažemo Vam da preuzmete naš Pravilnik o privatnosti kako biste u potpunosti razumijeli naš puni angažman oko pružanja usluga i čuvanja privatnosti. Naravno, mi takođe cijenimo Vaše mišljenje i Vaš doprinos!. Održavajuć visoku razinu integriteta i neuporedivu predanost prema pružanju usluga, BlueGlobe International je sa ponosom uspio steći klijentelu koja ima povjerenje u našu kompaniju posebno kad je riječ o projektima i ličnim podacima. Obzirom da su to klijenti koji se stalno vraćaju, oni su naša najveća vrijednost.

Korekturu uradila KM

Contact Us Da li tražite posao?

Jeste li talentovani prevodilac koji je kvalifikovan za pružanje jezičkih usluga? Ako jeste, pozivamo Vas da popunite on-line formular za prijavu na ovoj stranici! Besplatno je, jednostavno i uzet će samo 5-7 minuta.

Contact Us Stručna korektura!

Da li ste kvalifikovani i iskusni korektor? Imate obrazovanje i iskustvo iz određene oblasti? Pridružite se našem timu izvornih govornika koji uživaju u svom zanimljivom poslu!

Contact Us Stručnost

Za BlueGlobe International, drugorazredni prevod nije prihvatljiv. Visoka kvaliteta naš je opći standard. Naši klijenti nam se ponovo vraćaju zbog našeg širokog raspona stručnosti.

Contact Us Kontaktirajte nas

Kompanije širom svijeta stekle su u nas povjerenje -
... a uskoro ćete i Vi

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Telefon:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Prevodilačke usluge -
... na preko 100 jezika

Arapski Hebrejski
Kineski Taljanski
Holandski Japanski
Engleski Latinski
Francuski Portugalski
Njemački Ruski
Grčki Španjolski
Svi Jezici

Professional Translation Services Company

Request a Quote

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)