BlueGlobe International
My status

Translation Services

Translation Services

Career With BlueGlobe

Banner
Banner
Banner

SAIC

"SAIC is a FORTUNE 500® scientific, engineering, and technology applications company that uses its deep domain knowledge to solve problems of vital importance to the nation and the world, in national security, energy and the environment, critical infrastructure, and health. BlueGlobe International LLC consistently provides language services on a global scale which meet the strict vendor standards required by SAIC."


Fulbright

"BlueGlobe cares .. our expectations were exceeded with accuracy and promptness. A long term relationship will benefit our firm and yours."


Crowell-moring

"Thanks again for extra-ordrinary services."


AAAS

"Friendly staff combined with unusual promptness and services will see our association always requesting BlueGlobe."

* For Translation - click flag

Përkthime në Gjuhën Shqipe

US Flag

BlueGlobe International – ka në dispozicionin tuaj përkthyes Shqiptarë të kualifikuar

Përkthyesit tanë Shqiptarë ofrojnë përkthime në bazë të njohjes së shkëlqyer të gjuhëve përkatëse si dhe të terminologjisë së përdorur. Nëpërmjet bashkëpunimit më përkthyes të kualifikuar dhe me eksperiencë shumëvjeçare, BlueGlobe mund të marrë përsipër përkthime të çdo lloj dokumenti përfshirë: portale, mesazhe elektronike e-mail, letra, revista, akte ligjore, revista mjekësore, udhëzues teknikë, libra, receta gatimi, menu etj…madje dhe tatuazhe! Rrjedhimisht, ne marrim përsipër përkthime të një game të gjerë fushash si: ligjore, financare, mjekësore, teknike, marketing, etj. Për të evituar çdo mundësi për dorëzim përkthimesh jo-cilësore, BlueGlobe i garanton klientëve të saj se dokumentat do të përkthehen vetëm nga përkthyes Shqiptarë. Përkthyesi të cilit do ti caktohet përkthimi do të ketë vërtetuar paraprakisht eksperiencën e tij të punës dhe njohuritë në fushën përkatëse. Përveç elementëve bazë, ata duhet të jenë të familjarizuar edhe me të ashtuquajturat ‘’truke/sekrete të gjuhës’’ të cilat janë të domosdoshme për një përkthim sa më të përsosur.

Përse të zgjidhni BlueGlobe International?

Sepse ne jemi krenarë për punën tonë dhe tregojmë kujdes të veçantë për rezultatet! Duke qënë një lider ndërkombëtar në shërbimet gjuhësore (përkthime me shkrim dhe me gojë, të drejta autori, lokalizime etj.), ne jemi mëse të kualifikuar për të ofruar shërbime për individët dhe shoqëritë në nivel ndërkombëtar. Në mënyrë që të ofrojmë pëkthime 100% të sakta, në ndjekim një proçes të gjatë kontrolli i ndarë ky në faza të ndryshme. Siguria dhe qetësia juaj janë elementët më të rëndësishëm për BluGlobe, dhe kjo ju garanton cilësinë e pritur që meritoni.

 • 100 Gjuhët më të Përdorura në Mbarë Botën
 • Të Gjitha Fushat e Specializimit
 • Çmimet më Konkurruese
 • Shërbime Cilësore
 • Niveli Më i Lartë i Shërbimit ndaj Klientëve
 • Shoqëria me ritmet më të shpejta të zhvillimit në mbarë botën
 • Kontraktorë me experiencë pune 100% të provuar
 • Strategjia Jonë e Punës që nga Hapi i Parë deri në Përfundim
 • Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të javës

Programi Ynë i Kontrollit të Cilësisë prej 10 fazash

Ndjekja me përpikmëri e çdo hapi të programit të kontrollit të cilësisë siguron cilësinë e shkëlqyer të çdo projekti përkthimi në gjuhën Shqipe:

 1. Secili prej projekteve të përkthimit në gjuhën Shqipe do të analizohet nga nje Përgjegjës Projekti të kualifikuar
 2. Përgjegjësi i Projektit do të hartojë një plan të detajuar
 3. Në vijim përkthimi do ti caktohet një përkthyesi të kualifikuar
 4. Projektimi i një baze të dhënash me shprehje dhe fraza të ndryshme është një ndër planet tona më të afërta
 5. Një aplikacion CAT (Computer-Assisted Translation)(Përkthim me Ndihmën e Kompjuterit) do të programohet për të lehtësuar përkthimin e projektit
 6. Projekti do të përkthehet në Shqip
 7. Hapi pasardhës konsiston në proçesin e kontrollit të cilësisë
 8. Dokumenti i përkthyer konvertohet në formatin e kërkuar (DTP)
 9. Gjithë përkthimi kontrollohet sërish nga një përkthyes i dytë Shqiptar
 10. Kontrolli i fundit kryhet nga Përkthyesi dhe Përgjegjësi i Projektit

Rrjeti ynë global i përbërë nga përkthyes të talentuar dhe profesional bën që BlueGlobe t’ju garantojë përfundimin e përkthimeve më të gjata në një kohë shumë të shkurtër. Tek BlueGlobe International preçizioni dhe cilësia janë gjithmonë të garantuara, pavarësisht nga kombinimet e gjuhëve që ju nevojiten (Shqip – Anglisht (SHBA), Anglisht (SHBA) – Shqip apo Hungarisht - Ukranisht, Hebreisht – Greqisht, etj.).

Çmimet e përkthimeve – Gjuha Shqipe

Çmimi i përkthimeve varet nga disa faktorë (veçantia e tekstit, afati i dorëzimit, numri i fjalëve, formati i dokumentit, etj.). Për një ofertë çmimi sa më të plotë, ju lutemi të klikoni tek opsioni ‘’Kërko një ofertë’’ dhe plotësoni formularin online. Dokumentat për të cilat kërkohet oferta e çmimit mund të dërgohen edhe me e-mail, duke mundësuar kështu një vlerësim sa më të saktë e të plotë të çmimit total përfundimtar pa kosto shtesë të fshehura.

BlueGlobe International është gjithmonë në dispozicion të klientëve të saj për tu shërbyer atyre 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë! Personeli ynë miqësor do të bëjë të pamundurën për t’ju asistuar me projektin tuaj.

Operatorë Telefonikë:
Anglisht
+1.541.330.0450 (USA)

Shërbimi ndaj Klientelës nëpërmjet mesazheve elektronike e-mail (24/7) është i disponueshëm në gjuhën:
Angleze - Ruse - Spanjolle - Gjuha Kineze - Frëngjisht - Japonisht
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Privatësia & Shërbimet

BlueGlobe International është i përkushtuar ndaj çështj es së privatësisë të të dhënave personale të klientëve të saj. Ju garantojmë se të gjitha dokumentat, projektet, mesazhet elektronike e-mail, letrat, dokumentacionet e ndryshme, etj. do të ruhen në bazë të udhëzimeve tona shumë strikte mbi privatësisë. Qëllimi ynë konstant është ti bëjmë klientët tanë të ndjehen të sigurt me shërbimet tona. Vizitoni portalin tone dhe lexoni Rregulloren e Privatësisë. Kjo faqe informon klientët mbi materialet që mbledhim, proçesin e ruajtjes së tij, si dhe alternativat e përzgjedhjes përsa i përket përdorimit të tij. Ju ftojmë të shkarkoni Rregulloren e Privatësisë për të kuptuar plotësisht impenjimin tone për seriozitetin e shërbimeve tona dhe për politikën që ne ndjekim përsa i përket ruajtjes së privatësisë. Sigurisht, ne vlerësojmë kontributin dhe pjesëmarrjen tuaj! Duke ruajtur një nivel shumë të lartë të integritetit dhe impenjimit ndaj këtyre shërbimeve, BlueGlobe International ka krijuar tashmë një klientelë e cila ka besim të plotë tek shoqëria jonë duke na besuar në mënyrë të hapur jo vetëm projektet e saj por edhe të dhënat dhe informacion et personale. Dhe për këtë arsye, klientët tanë përbëjnë asetet tona më të mëdha.

Përkthyer nga Iliona Qejvanaj

Contact Us Kërkoni një vend pune?

Keni talent në fushën e shër-bimeve gjuhësore? Nëse po, jeni të ftuar të plotësoni formularin tonë online këtu

Contact Us Kontroll Profesional!

Jeni i kualifikuar dhe me ekspe-riencë për kontroll gjuhësor? Keni studiuar apo jeni trajnuar në një fushë të caktuar? Bëhuni pjesë e grupit tone të përkthyesve për të cilët puna është një kënaqësi!

Contact Us Ekspertiza

Tek BlueGlobe International, vendi i dytë nuk është një alternativë e pranueshme. Cilësia e lartë është kriteri ynë bazë. Klientët tanë janë të përhershëm për shkak të llojshmërisë së fushave të ekspertizës që ne ofrojmë.

Contact Us Na kontaktoni

Shoqëritë në mbarë boten kanë besim tek ne -
... dhe së shpejti ju do të

Telefon:
+1.541.330.0450
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020
Telefon:
+1.541.213.8526
+55.21.2262.1793
+91.981.4535577
Fax (USA-Argentina-India):
+1.541.330.0451
+55.21.2262.1793
+91.172.2561020

www.blueglobetranslations.com

Përkthime - në 100 gjuhë

Arabisht Hebreisht
Gjuha Kineze Italisht
Hollandisht Japonisht
Anglisht Latinisht
Frëngjisht Portugalisht
Gjermanisht Rusisht
Greqisht Spanjisht
Të Gjitha Gjuhët

Professional Translation Services Company

Request a Quote

 

feed-image Feed Entries

Get your FREE QUOTE now or call us directly at 1.541.330.0450 or 541.213.8526 (USA)